Maandarchief: september 2017


22 september: scholenveldloop te Bekkevoort


Op vrijdag 22 september 2017 gaat onze jaarlijkse scholenveldloop door in sportpark De Heide; Oude Leuvensebaan z/n Bekkevoort (KK Bekkevoort). Onder het motto “deelnemen is belangrijker dan winnen” zullen alle kinderen een sportieve dag boordevol plezier beleven. Naast de veldloop zelf is er immers ook allerlei randanimatie voorzien. Jullie zijn van harte uitgenodigd om onze kinderen more »

lees méér

22 september: STRAPDAG


Op vrijdag 22 september is het de jaarlijkse strapdag. Onze school doet uiteraard mee. Het doel van de STRAPDAG is het aanmoedigen van scholen, kinderen en ouders om zich duurzaam en veilig naar school te verplaatsen. Duurzame mobiliteit in het woon-schoolverkeer verdient permanente aandacht. Jaarlijks doen meer dan 1000 scholen mee! De dagelijkse functionele verplaatsing more »

lees méér

Eerste schooldag


Met als jaarthema ‘op zoek naar schatten’ zijn we het schooljaar goed gestart. De kinderen kregen bij het binnenkomen een gouden munt zodat ze dit schooljaar met hun klasgenoten kunnen op zoek gaan naar schatten in zichzelf, in anderen, in onze omgeving,… Alle leerkrachten zijn heel blij met al deze schatten in hun klas! Meer more »

lees méér