Maandarchief: november 2017


Met oma en opa is het altijd leuk!


Onze kleuters ontvingen de voorbije week oma’s en opa’s in hun klassen. Samen spelen, boekjes lezen, wafels bakken,… Kortom een gezellige drukte en verwennerij! De kleuters van de 1ste kleuterklas speelden zelf ook voor oma en opa. Meer foto’s van onze grootoudersweek vind je hier, hier en hier .

lees méér

Welkom, welkom bij de 3 biggetjes!


In de 2de kleuterklas houden we van de 3 biggetjes. Huisjes nabouwen en het verhaaltje naspelen, knor, knor dat vinden wij leuk! Heel leuke foto’s van onze biggenavonturen vind je hier!

lees méér

Beestig leuk!


In de eerste graad zijn ze beestig leuk bezig geweest! In dit W.O.-thema brachten zij een bezoek aan de boerderij van Vanzurpele in onze buurt. Op deze boerderij hebben ze koeien, kippen en een leuke pony die graag geaaid werd. Ze maakten ook kennis met de duivensport. Willy Roosen kwam hen hier meer uitleg over geven. more »

lees méér

De Koning te rijk!


Tijdens het thema “De Koning te rijk” knutselden wij een kasteel uit afvalmateriaal. Onze bouwwerken kan je bewonderen in ons fotoboek.

lees méér

Het 2de leerjaar maakt tangrams


In het 2de leerjaar zijn ze al erg vaardig in het vormen en samenstellen van bestaande en nieuwe patronen. Meer foto’s over onze werkjes vind je hier.

lees méér

Goudlokje en de 3 beren in de 1ste kleuterklas


Ons bos mocht nog even blijven in de klas want Goudlokje en de 3 beren waren op bezoek. We maakten pap, zochten naar framboosjes en beleefden veel plezier. Meer foto’s vind je hier.

lees méér