Maandarchief: september 2018


Filmpjes KiVa


Hierbij de links naar korte fragmentjes van ‘Musiceren met afval’ op onze KiVa Kick-off. Veel kijkplezier! https://youtu.be/RglT5XYVVa8   https://youtu.be/O9C8OQQjAV0   https://youtu.be/ACJrVe8ZrE8   https://youtu.be/i76dAKAqT5s   https://youtu.be/u-0Ot0xDjzg   https://youtu.be/k32KDqKu6Go   https://youtu.be/TnMV2k6lOV8   https://youtu.be/lQPLuNiQ4Ew

lees méér

KiVa kickoff


Wij zijn vandaag goed gestart met onze kickoff KiVa. Kiko en Flo kwamen langs om ons te vertellen waar het over gaat. We werden verdeeld in dierenfamilies met gemengde leeftijdsgroepen. Aan de hand van verschillende workshops leerden we samenwerken. Hieronder alvast de gedichten die onze leerlingen gemaakt hebben: Samen spelen is fijn, maar pesten doet more »

lees méér

Goed gestart!


Wij zijn met onze school het nieuwe schooljaar goed gestart. Dit schooljaar gaan we samen op weg om weer heel wat nieuwe dingen te ontdekken en leren. Afgelopen vrijdag hadden we onze startviering in de kerk in Wersbeek. En deze week staat de kick-off van het KIVA-project en de jaarlijkse STRAPDAG op het programma.   more »

lees méér